Wie zijn wij?


De missie van Boer aan Tafel:

mensen weer in contact brengen met
grondstoffen die duurzaam verbouwd zijn,
voedsel dat op natuurlijke wijze verwerkt en geconserveerd is en
de smaak van lekkere, pure en eerlijke voedingsproducten.

 

Ik ben Janneke Donders, de smaakregisseur van Boer aan Tafel. Mijn bedrijf is ontstaan toen ik, door tijdgebrek, wel eens een makkelijke maaltijd op tafel wilde zetten voor mijn jonge gezin. En als moeder en foodie wilde ik dat natuurlijk ook verantwoord doen. Helaas wordt op gemaksproducten vaak bezuinigd op kwaliteit, tijd en smaak en is het vrijwel nooit duidelijk waar het product vandaan komt. Daar baalde ik van. En ik niet alleen. Dat moest toch anders kunnen?

Met de seizoensgebonden soepen van Boer aan Tafel laat ik zien dat dat inderdaad anders kan!

Dus geniet van heerlijke Boer aan Tafel soep!